Nemzetközi foci sport

A Juventus kinézte magának az új Cristiano Ronaldót

Kaio Jorge ötvenmillió eurós kivásárlási ára sem riasztja vissza az olaszokat.

A brazil futball kifogyhatatlan a csodagyerekekből: a legújabb Kaio Jorge, a Santos zsenije. A támadó mindössze tizennyolc esztendős, és mindent elmond a képességeiről, hogy előszeretettel emlegetik az „új Cristiano Ronaldóként”. Könnyen előfordulhat, hogy Jorge hamarosan megismerkedhet a „régivel”, ugyanis sajtóhírek szerint a Juventus minden követ megmozgat a megszerzéséért.

A korosztályos válogatott tinisztárt jövő év végéig köti szerződés a Santoshoz, az olasz topklub állítólag arra készül, hogy kifizesse az ötvenmillió eurós kivásárlási árat. A goal.com emlékeztet rá, hogy mások mellett a Santosból indult európai hódító útjára Neymar és Robinho is.

Kiemelt kép: MIGUEL SCHINCARIOL / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!