Nemzetközi foci sport

A sérült Kane bejelentette: ott lesz az Európa-bajnokságon

Harry Kane, az angol válogatott és a Tottenham Hotspur sérülésből lábadozó labdarúgója kijelentette, ott lesz a nyári Európa-bajnokságon. A 26 éves támadó január elseje óta harcképtelen: a Southampton elleni bajnoki mérkőzésen combhajlítóizom-sérülést szenvedett, ami miatt meg kellett műteni.

Ha nem történik semmi drasztikus dolog addig, akkor ott leszek az Eb-n

– jelentette ki egy brit újságnak a válogatott támadó, aki a hírek szerint a Premier League utolsó három fordulójában kaphat ismét szerepet klubcsapatában.

A kontinensviadalt 12 európai városban – közte Budapesten – rendezik június 12. és július 12. között. Az angol válogatott június 14-én a világbajnoki ezüstérmes horvát csapat ellen lép pályára először.

Eltört a bokája az Arsenal válogatottjának
Egyelőre nem tudni, mennyi időt kell kihagynia.

Kiemelt kép: ADRIAN DENNIS / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!