Nemzetközi foci sport

Egy hónapig szurkolók nélkül futballoznak az olasz élvonalban

Döntött a kormány.

Drámai a járványhelyzet Olaszországban: száz fölött a koronavírusban elhunytak száma. Szerdán a Serie A-csapatok képviselői találkoztak a liga vezetésével, valamint Vincenzo Spadafora sportminiszterrel, a döntés pedig az, hogy április 3-ig valamennyi mérkőzést zárt kapuk mögött rendezik meg.

Korábban szó volt arról is, hogy a járvány miatt egy hónapra felfüggesztenek minden sporteseményt és bajnokságot. Ezt a lehetőséget végül (egyelőre) elvetették, a szurkolók viszont nem mehetnek be a stadionokba.

A bajnoki címet is befolyásolható – halasztott – Juventus–Inter mérkőzést vasárnap este (20.45) rendezik meg Torinóban.

Kiemelt kép: MIGUEL MEDINA / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!