Nemzetközi foci sport

A Juve–Milant és a teljes svájci bajnokságot utolérte a koronavírus

Helyi beszámolók szerint a Juventus–Milan Olasz Kupa-elődöntő szerdai visszavágóját is zárt kapuk mögött rendezik a koronavírus miatt.

Helyi beszámolók szerint a Juventus–Milan Olasz Kupa-elődöntő szerdai visszavágóját is zárt kapuk mögött rendezik a koronavírus miatt, nem látogathatják szurkolók a találkozót. A párharc 1-1-ről folytatódik 20 óra 45 perces kezdéssel.

A vírus által leginkább sújtott Észak-Olaszországban korlátozzák a nagyobb tömegeket megmozgató rendezvényeket, így a sportesemények látogatását is. Több bajnoki is elmaradt az elmúlt napokban, vagy csak zárt kapuk mögött engedték megrendezni azokat.

Ennél is drasztikusabb döntést hozott a svájci szövetség, amely hétfő késő délután jelentette be: március 23-ig nem rendeznek meccseket a helyi élvonalban és a kupában.

Kiemelt kép: Miguel Medina/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!