Nemzetközi foci

Csúnya zakóval ért véget a Liverpool fantasztikus sorozata

Nem jött össze sorozatban a 19. győzelem és a 45. veretlenül megvívott bajnoki a Liverpoolnak, amely a Premier League 28. fordulójában nagy verést kapott az utolsó előtti Watfordtól.

Az első félidő 45+5. percében már figyelmeztető jel lehetett a Pool számára, hogy Troy Deeney pár másodpercen belül kétszer is gólt szerezhetett volna, de ezt még megúszták a vendégek.

Az 53. percben viszont már nem volt kegyelem, egy bedobás után nem volt elég határozott a Liverpool védelme, Abdoulaye Doucoure beadását pedig Ismaila Sarr pofozta be.

Liverpooli feltámadás helyett újabb Watford-gól következett, Sarr otthagyta Virgil van Dijkékat, majd szépen emelt Alisson fölött a kapuba.

A 72. percben Deeney-nek is összejött az, ami az első félidőben nem sikerült, egy rossz hazaadásra Sarr csapott le, Deeney pedig szépen ívelt a kapuba.

A veretlenül lehozott idényről tehát lemondhat a Liverpool, de mivel a vereség ellenére 22 pont az előnye a második Manchester City ellen, nagyon nem fognak szomorkodni a csapat háza táján.

Premier League, 28. forduló:

Watford – Liverpool 3-0 (0-0)
Bournemouth – Chelsea 2-2 (0-1)
Newcastle United – Burnley 0-0
West Ham United – Southampton 3-1 (2-1)

 

vasárnap:
Everton – Manchester United 15.00
Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers 15.00

 

Az Aston Villa-Sheffield United és a Manchester City-Arsenal mérkőzéseket a vasárnapi Ligakupa-döntő miatt elhalasztották.

Kiemelt kép: JUSTIN TALLIS / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik