Nemzetközi foci bajnokok ligája

Koronavírussal fertőződött meg a Valenciát a BL-meccsre elkísérő újságíró

Az Inter csütörtök este zárt kapuk mögött játssza az FTC csoportjából továbbjutó bolgár Ludogorec elleni Európa Liga-visszavágóját, amelyen várhatóan a közönség támogatása nélkül sincs veszélyben a továbbjutása, hiszen az első meccset 2-0-ra nyerte idegenben.

A milánói San Siróban egy héttel ezelőtt is rendeztek egy nemzetközi kupameccset, akkor a stadiont albérletként használó Atalantát nagyjából 40 ezer nézője kísérte el, és ők boldogan ünnepelhettek a Valencia elleni BL-nyolcaddöntő végén, mert a bergamóiak szép gólokkal 4-1-re nyertek.

A Valenciát elkísérő egyik spanyol újságírónál hazatérése után a koronavírus tünetei jelentkeztek, és a tesztje is pozitív lett. A 44 éves újságíró a második fertőzött, akinél Valenciában koronavírust regisztráltak.

Még Cristiano Ronaldo sem nyerhet a koronavírus ellen
A koronavírus terjedése a sporteseményeket is boríthatja, Olaszországban a focibajnokság legnagyobb meccsét szurkolók nélkül vívják, az egyik legfontosabb bringaversenyt törölhetik, holott az eddig csak a két világháború alatt maradt el. Lehet, hogy a nyári olimpia miatt is aggódni kell.

A kiemelt képen egy szurkoló látható a Real Madrid-Manchester City BL-nyolcaddöntő. Fotó: OSCAR DEL POZO / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik