Nemzetközi foci sport

Már a pénz sem akadály, hosszabbít a sikerkapitány

Olyannyira ragaszkodik Vladimir Petkovic szövetségi kapitányhoz a svájci szövetség, hogy minden bizonnyal két évre meghosszabbítják a szerződését.

A szarajevói születésű szakember 2014-ben a Laziót hagyta ott azért, hogy átvegye Ottmar Hitzfeld örökét. Vezetésével a svájci válogatott a 11. lett a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságon, és 14. a 2018-as oroszországi vébén. De sikerült kvalifikálnia magát az idei Eb-re is, ez pedig örömmel töltötte el a sportvezetőket.

Sajtóhírek szerint a szövetség olyannyira elégedett, hogy a 2022-es vb-selejtezők végéig szerződést hosszabbít vele.

A Blick.ch szerint ezt kedden egy sajtótájékoztató keretében jelentik be.

A portál szerint a tárgyalások már hosszabb ideje zajlanak, az utóbbi hetekben már csak pénzügyi kérdésekben kellett megegyezésre jutniuk a feleknek.

Kiemelt fotó: STEFAN WERMUTH / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!