Nemzetközi foci sport

Mindent elmond Messi teljesítményéről az ellenfél Twitter-bejegyzése

Az Eibar honlapja is az argentint méltatta.

Az FC Barcelona 5-0-s győzelemmel gázolt át az Eibaron a spanyol LaLiga 25. fordulójának szombati játéknapján. A katalánok első négy gólját Lionel Messi lőtte – 26 perc alatt jutott háromig az első félidőben, majd a hajrában is betalált –, akiről még az ellenfél is áradozott a Twitteren.

Szenvedünk miattad. Megküzdünk veled. Azonban nincs más választásunk, felállunk és megtapsolunk téged

– írta Twitteren a klub Messi képét csatolva a bejegyzéshez.

Kiemelt kép: Josep Lago/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!