Nemzetközi foci sport

Halmosi Péter folytatja, Ausztriában írt alá

A Landesligába igazolt a korábbi Haladás-csapatkapitány.

Több helyi lap mellett a Vaol is beszámolt róla: Halmosi Péter az osztrák negyedosztályban folytatja pályafutását – a Burgenlandliga 15. helyén álló UFC Markt Allhauhoz igazolt, egyelőre a most futó bajnokság végéig.

Miután megjelent az újságokban, hogy abbahagyom a profi focit, rengeteg magyar megyei I-es és osztrák csapat megkeresett. Végül a nyárig, azaz a bajnokság végéig az osztrák Landesligában szereplő Markt Allhauhoz írtam alá. Újdonsült csapatom jelenleg a kiesés ellen küzd, de csupán egy pontra van a bennmaradó helytől. Egy magyar csapattársam van, de három horvát és egy szlovák futballista is erősíti a csapatot. Heti három edzésre és a meccsekre járok ki. Csapattársaim tudják ki vagyok, az osztrák újságok is nagy terjedelemben foglalkoztak az átigazolásommal. Fiatal az együttesünk, a gárda nagy része huszonnégy-huszonöt éves. Már három edzőmeccset játszottam, voltam védekező középpályás, bal oldali középpályás és szerepeltem az ék mögött is. Habár játékban korábban sokat kihagytam, fizikálisan nincs gondom – szeptember végéig edzésben voltam – és szerintem legkésőbb egy hónap múlva minden téren utolérem magam. A bajnokság március hatodikán kezdődik, nyilván az a célunk, hogy bennmaradjunk a bajnokságban, amiben fontos szerep jut nekem is

– mondta Halmosi Péter a Vas Népe online kiadásának.

Kiemelt kép: haladas.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!