Nemzetközi foci sport

Szupersztárok a spanyol olimpiai csapatban?

Iniesta, Ramos, Piqué és David Silva neve is szerepel a listán.

Több nagy sztár is kijelentette az elmúlt hetekben, hogy örömmel játszana a tokiói olimpián, elég csak a brazil Neymarra vagy a francia Kylian Mbappéra gondolni. Az ötkarikás játékokon 16 válogatott szerepelhet, melyekben 23 éven aluli labdarúgók kaphatnak helyet. Minden csapat három túlkoros futballistát nevezhet.

Spanyol sajtóhírek szerint az ibériai együttesben helyet kaphat Andrés Iniesta, Gerard Piqué, Sergio Ramos vagy David Silva, ugyanis valamennyiük neve helyet kapott Luis De la Fuente edző előzetes listáján. A 35 esztendős Iniesta szerepvállalása már csak azért is rendkívüli lenne, mert a japán Vissel Kobe futballistájaként óriási népszerűségnek örvend az ázsiai országban.

Kiemelt kép: OZAN KOSE / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!