Nemzetközi foci sport

Autóbalesetet szenvedett, elhunyt a DVTK labdarúgója

Takács Márton életet nem tudták megmenteni.

Utasként szenvedett súlyos autóbalesetet Takács Márton, a DVTK Labdarúgó Akadémia növendéke, az U17-es csapat kapitánya szeptember végén. A szerencsétlenség után hosszú ideig éber kómában feküdt, azonban szombaton szervezete feladta a harcot. Halálával egy tehetséges labdarúgót veszített el a diósgyőri labdarúgás – írja a DVTK hivatalos honlapja.

A DVTK és a DVTK Labdarúgó Akadémia vezetői folyamatosan tartották a kapcsolatot a szülőkkel és mindenben támogatták a családot.

Takács Márton középpályás volt, balesete előtt a szezonban öt mérkőzésen játszott a DVTK U17-es csapatában, mindegyiken kezdőként. Az előző idényben, az U16-ban 23 bajnokin lépett pályára, 22-őn volt a kezdőcsapatban.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!