Nemzetközi foci sport

Óriási ciki lett a szokásos Neuer-kifutásból, a Bayernnek kaparnia kellett a győzelemért

Első az utolsóval a Bundesligában.

Manuel Neuer péntek esti kifutását sokáig fogják ismételni: a Bayern München kapusa pályafutása során nagyjából ezredszer hagyta ott a kapuját, ám ezúttal végzetes baki lett a vége. A labda átgurult a német kapus lábai közt, Dennis Srbeny, a Paderborn futballistája középre vezette, majd a védők mellett a kapuba lőtt.

A Bundesliga 23. fordulójának összecsapásán Serge Gnabry szerzett vezetést a bajoroknak, így a végzetes Neuer-hiba egyenlítést jelentett a bajnokság sereghajtója számára.

A második félidőben ismét előnybe került a Bayern, ám a kiscsapat nem adta fel, és a 75. percben újra egalizált. Az óriási Paderborn-bravúr mégis elmaradt, ugyanis a megállíthatatlan Robert Lewandowski a 24. és a 25. gólját is megszerezte. A München üldözői (Leipzig, Dortmund, Mönchengladbach, Leverkusen) aligha bánták volna, ha elmarad a lengyel zseni slusszpoénja…

Német bajnokság, 23. forduló

Bayern München–Paderborn 3–2 (1–1)

Mit művelt Neuer?

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!