Nemzetközi foci sport

Németországból igazolhat védőt az Arsenal

Jonathan Tah érkezhet az ágyúsokhoz.

A SportBild úgy tudja, hogy az Arsenal Jonathan Tah leigazolásán dolgozik. A német lap szerint negyvenmillió eurót fizetnének érte az ágyúsok a Bayer Leverkusennek.

A 24 éves védő 18 Bundesliga-mérkőzésen lépett pályára ebben a szezonban, korábban megfordult a Hamburg és Düsseldorf csapatában, kilenc alkalommal pályára lépett a német válogatottban is.

Csak a szokásos: Mourinho hisztizni kezdett egy kérdés miatt
Még mindig nehezen viseli a vereséget.

Jonathan Tah a nyári átigazolási szezon szenzációja lehet, hiszen spanyol sajtóhírek szerint az Atlético Madrid is beszáll a licitbe, Diego Simeone is szívesen látná a csapatában.

Kiemelt fotó: Anke Waelischmiller / SVEN SIMON / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!