Tombolnak Madridban Kloppék nyilatkozatai miatt

Megy a beszólogatás mindkét oldalról.
Kapcsolódó cikkek

Finoman szólva sem voltak lenyűgözve a liverpooliak az Atlético Madrid játékától. A Bajnokok Ligája-címvédő Spanyolországban kezdte meg a nyolcaddöntős párharcát és kapott ki 1-0-ra, Saúl 4. perces gólja döntötte el az első mérkőzést, amely után Jürgen Klopp keményen kritizálta az ellenfelet.

A mérkőzés elején több játékosuk is a földre került, pedig semmi nem történt.  Már attól féltem, ha Mané egy nagyobb levegőt vesz, akkor is kifekszik valaki. Utaztak rá, ezért cseréltem le.

Bajnokok Ligája: Klopp keményen kritizált a vereség után
Nem volt elkeseredve a „vesztes” edző.

De nem csak ő volt kemény az ellenféllel, Andy Robertson szerint a riválisnál többen is dobálták magukat a meccs alatt, miközben provokálták a liverpooliakat. Virgil Van Dijk pedig azt mondta, hogy őt egyáltalán nem lepték meg a látottak, mert „így játszanak, ez a spanyol foci”.

Az ESPN klubhoz közeli forrásokra hivatkozva arról ír, hogy az Atléticónál eléggé felháborodtak a liverpooli nyilatkozatokon.

A madridiak úgy vélik, nem csak a győzelmet, hanem a vereséget is illene jól viselni. Klopp pedig szerintük foglalkozhatna inkább a saját csapatával, és azzal, hogy nem sikerült a Poolnak a kaput sem eltalálnia.

A meccs összefoglalója:

Az Atlético Madrid elnöke, Enrique Cerezo is beszállt az üzengetésbe, az angolok kultikus stadionját, az Anfieldet is belekeverte a válaszába.

Nagyszerű stadion, lenyűgöző drukkerekkel. De ha el kellene ott végezni egy műszaki átadást, az életben nem sikerülne. És mindig ott játszanak. Elavult [az épület].

Ilyen hangulatban készülnek a csapatok a március 11-i, liverpooli visszavágóra.

Kiemelt kép: Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images