Nemzetközi foci sport

Öt perc alatt két büntetőt is kihagyott a válogatott csatár

Nem akármilyen jelenetek szemtanúi lehettek azok a nézők, akik kilátogattak a török bajnokság 22. fordulójának Gaziantep-Rizespor mérkőzésére.

A hazaiak jobban játszottak, az 52. percben André Sousa góljával meg is szerezték a vezetést.

Aztán az 56. percben büntetőt kaptak, de a kétszeres válogatott Muhammet Demir a lécre bombázta a labdát.

Öt perc múlva újabb tizenegyes következett, és ugyan a kispadról Marius Sumudica edző azt kérte, Alexandru Maxim végezze el, végül ismét Demir állt a labda mögé, és kilőtte a stadionból.

A Debrecen egykori csatára, a 14 éve edzősködő Sumudica majdnem megőrült, kis híján bement az öltözőbe dühében.

„Beszéltem meccs után Maximmal, aki azt mondta, Demir olyan szomorú volt az első kihagyott büntető miatt, hogy átadta neki a lehetőséget. Igazából nem sajnálom őt, ilyen megesik a futballban. Csak ez így hatalmas kockázat volt, végül nagyon meg kellett szenvednünk a győzelemért” – nyilatkozta a román szakember.

A 2-0-s végeredményt végül a szenegáli védő Papiss Djilobodji állította be a 91. percben.

Kiemelt fotó: Onur Coban / Anadolu Agency

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!