Nemzetközi foci sport

Alig tudták elvenni a labdát a pályára berohanó, játékos kutyától

Állt a játék a török bajnokin.

A videó leírása alapján a török bajnokság egyik mérkőzésén készült az alábbi felvétel, melyen az látszik, ahogy egy játékoskedvű kutya zavarta meg a találkozót.

A blöki elvette a labdát a játékosoktól, és átverni sem lehetett: bár az eldobott labda után futott, nem sokkal később visszatért a pályára, hogy tovább bosszantsa a játékosokat és a szurkolókat.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!