Nemzetközi foci sport

Kétszázmillió eurót fizetne a Manchester City sztárjáért a Real Madrid

Sokat segíthet, hogy az angolokat kizárták a Bajnokok Ligájából.

A The Sun – több más angol laphoz hasonlóan – azt állítja, hogy a Real Madrid tárgyalásokat folytat Raheem Sterling megszerzéséről. A Manchester City sztárjáért kétszázmillió eurót is fizetnének a királyiak.

Az üzletet felgyorsíthatja, hogy az angolokat két évre kizárták a Bajnokok Ligája küzdelmeiből.

Neymar is megirigyelné ezt a Firmino-megmozdulást
Brazilos megoldás a Liverpool sztárjától.

A 25 éves csatár korábban a Liverpool játékosa volt, 2015-ben igazolt Manchesterbe, ahol 2025 nyaráig van szerződése. Sterling huszonhárom bajnokin lépett pályára ebben a szezonban, tizenegy gólt lőtt. A Bajnokok LIgájában még ennél is hatékonyabban termeli a gólokat: hat meccsen, ötször talált be.

Kiemelt fotó: Paul ELLIS / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!