Nemzetközi foci sport

Autóbalesetet szenvedett Zinédine Zidane

Egyik félnek sem esett baja, örömükben lőttek egy szelfit.

Érdekes történetet írt meg a spanyol Marca. A főszereplője egy bizonyos Ignácio Fernández, aki épp a madridi Valdebebas városrészen keresztül haladt autójával múlt szombaton, amikor egy kisebb balesetbe keveredett: ahogy egy körforgalomhoz érkezett, hirtelen fékeznie kellett, ami miatt a mögötte közlekedő autó az övébe ütközött.

A kocsi tulajdonosa nem más volt, mint a Real Madrid vezetőedzője, Zinédine Zidane, aki épp az edzőközpontba tartott. 

A történet egy galíciai lapban jelent meg, itthon a penamadridista.hu szemlézte. Ignácio Fernández, aki egy bútorkereskedés menedzsere, elmesélte mindazt, ami azután történt, hogy a két sofőr kiszállt a járművéből.

Ahogy megláttam, felismertem Zidane-t, és mondtam neki, hogy szerettem volna más körülmények között találkozni vele, de azért ez sem rossz.

Fernández felajánlotta Zidane-nak, hogy elintézi a biztosítási papírokat később. Mindemellett persze nem felejtett el szelfit kérni, így megörökítve a pillanatot az utókor számára.

Mondtam neki, hogy csinálnunk kellene egy szelfit, másképp az emberek nem hinnék el, hogy tényleg ütköztem Zidane autójával. Nagyon kedvesen beleegyezett. Levette a kalapját és elkészítettük a képet.

Kis idő elteltével Fernándezt felhívta Zidane képviselője.

Azt mondta, hogy nagyon hálás, amiért nem töltöttem azzal Zidane idejét, hogy aláírásokat, jegyeket és pólókat kérjek tőle, mert épp nagyon sietett a csapat edzésére.

Kiemelt kép: Guillermo Martinez / ANADOLU AGENCY

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!