Nemzetközi foci

Autóbalesetet szenvedett Zinédine Zidane

Egyik félnek sem esett baja, örömükben lőttek egy szelfit.

Érdekes történetet írt meg a spanyol Marca. A főszereplője egy bizonyos Ignácio Fernández, aki épp a madridi Valdebebas városrészen keresztül haladt autójával múlt szombaton, amikor egy kisebb balesetbe keveredett: ahogy egy körforgalomhoz érkezett, hirtelen fékeznie kellett, ami miatt a mögötte közlekedő autó az övébe ütközött.

A kocsi tulajdonosa nem más volt, mint a Real Madrid vezetőedzője, Zinédine Zidane, aki épp az edzőközpontba tartott. 

A történet egy galíciai lapban jelent meg, itthon a penamadridista.hu szemlézte. Ignácio Fernández, aki egy bútorkereskedés menedzsere, elmesélte mindazt, ami azután történt, hogy a két sofőr kiszállt a járművéből.

Ahogy megláttam, felismertem Zidane-t, és mondtam neki, hogy szerettem volna más körülmények között találkozni vele, de azért ez sem rossz.

Fernández felajánlotta Zidane-nak, hogy elintézi a biztosítási papírokat később. Mindemellett persze nem felejtett el szelfit kérni, így megörökítve a pillanatot az utókor számára.

Mondtam neki, hogy csinálnunk kellene egy szelfit, másképp az emberek nem hinnék el, hogy tényleg ütköztem Zidane autójával. Nagyon kedvesen beleegyezett. Levette a kalapját és elkészítettük a képet.

Kis idő elteltével Fernándezt felhívta Zidane képviselője.

Azt mondta, hogy nagyon hálás, amiért nem töltöttem azzal Zidane idejét, hogy aláírásokat, jegyeket és pólókat kérjek tőle, mert épp nagyon sietett a csapat edzésére.

Kiemelt kép: Guillermo Martinez / ANADOLU AGENCY

Olvasói sztorik