Nemzetközi foci sport

MU: eltiltották az új igazolást az edzések látogatása alól

A koronavírus miatti aggodalom áll a döntés hátterében.

Nem vehet részt a Manchester United edzésein Odion Ighalo – számolt be az ESPN. A portál úgy tudja, hogy a koronavírus miatt félelem miatt a vörös ördögök új szerzeménye nem látogathatja a carringtoni edzőközpontot, hanem társaitól elszeparálva készül.

A Shanghai Shenhuától kölcsönbe szerződtetett Ighalo február 1-jén érkezett meg Kínából a szigetországba, csapata pedig úgy döntött, a biztonság kedvéért 14 napra elszeparálja a társaktól.

Ole Gunnar Solskjaer és csapata pénteken tér vissza Marbellából, ahol az elmúlt napokban edzőtáborozott, Ighalo pedig hétfőn készülhet először együtt társaival. A 30 éves támadó legutóbb december 6-án lépett pályára, így kérdőjelek övezik az erőállapotát.

El fog utazni velünk a Chelsea elleni meccsre, aztán meglátjuk, milyen állapotban lesz, de hiszem, hogy éles lesz. A lehető leghamarabb integrálni akarjuk a csapatba

– mondta a norvég tréner.

Kiemelt kép: Imaginechina

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!