Nemzetközi foci sport

Amerikában rendezhetik a következő szezon első El Clásicóját

Még a felkészülési időszakban látnák vendégül a két gigászt az USA-ban.

A Washington Post azt írja, könnyen lehet, hogy egy FC Barcelona–Real Madrid meccsel avatják fel Las Vegas legújabb arénáját, az NFL-re készült, nagyjából kétmilliárd dollárba került Allegiant Stadiont – melyet a tervek szerint júliusban adnak át a kivitelezők.

Az új aréna az NFL-találkozókon 65 ezer, labdarúgó-mérkőzéséken 61 ezer néző befogadására alkalmas.

A WP megemlíti, hogy a két spanyol sztárcsapat rendszeresen visszatér az Egyesült Államokba a nyári felkészülési időszakban, s 2017-ben össze is csaptak Miamiban, ahol telt ház fogadta a világsztárokat.

Kiemelt kép:Urbanandsport/NurPhoto/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!