Nemzetközi foci sport

Guardiola lehet a Juventus edzője?

Maurizio Sarri nem hozza a várt eredményeket, váltás jöhet.

Az olasz Juventus a Manchester City vezetőedzőjét, Pep Guardiolát szemelte ki magának következő vezetőedzőnek – írja a dailymail.co.uk.

Miután a csapat jelenlegi mestere, Maurizio Sarri nem hozza az elvárt eredményeket, azonnal elindultak a találgatások, hogy a Juve vezérkara hamarosan kirúghatja az olasz edzőt. Guardiolát egyébként már tavaly nyáron is szóba hozták a torinóiakkal, akkor viszont Sarri lett a befutó.

A La Repubblica szerint a Juventus korábbi sikeredzője, Massimiliano Allegri is esélyese lehet a padra. Allegrinek az előző szezon végén kellett távoznia a csapat éléről, ám még élő szerződése van a Juventusszal, így kézenfekvő lenne a kinevezése.

A Zebrák jelenleg 54 ponttal, az Interrel holtversenyben állnak az olasz bajnokság élén.

Kiemelt kép: PAUL ELLIS / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!