Nemzetközi foci sport

Fontos aláírást jelentett be a Juventus: Szczesny hosszabbított

Töretlen a bizalom a lengyel kapus iránt.

A Juventus a hivatalos csatornáin adta hírül, hogy kedden szerződést hosszabbított Wojciech Szczesnyvel. A lengyel kapus korábbi megállapodása jövő nyárig szólt, ezt toldották meg újabb három évvel.

A 29 esztendős válogatott futballista 2017-ben érkezett meg Torinóba, ahol – kivárva a sorát Gianluigi Buffon mögött – megbízhatóan teljesít. Felnőttként a Juve Szczesny negyedik együttese, korábban az Arsenalban, a Brentfordban és az AS Romában védett.

Kiemelt kép: MATTEO CIAMBELLI / NURPHOTO

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!