Nemzetközi foci sport

Sergio Ramos újabb évszámmal növelte földöntúli gólmutatóját

Kétezer-négy óta mindig betalál a spanyol élvonalban.

Sergio Ramost lehet szeretne vagy utálni, ám szédületes teljesítménye megkérdőjelezhetetlen. A spanyol védő múlt vasárnap – szokás szerint – góllal járult hozzá a Real Madrid 4–1-es győzelméhez (az Osasuna volt az „áldozat”), ez pedig azt jelenti, hogy 2004 óta minden évben betalál a LaLigában.

Mondani sem kell, Ramos a spanyol élvonal egyetlen védője, aki 17 (!) éve termeli a találatokat. Kétezer-négyben a Sevilla futballistájaként debütált gólszerzőként, majd az elmúlt másfél évtizedben a Real ellenfelei tarthatnak tőle. A most futó évadban Ramos négy bajnoki találatnál jár, volt hat- és hétgólos idénye is.

Kiemelt kép: ANDER GILLENEA / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!