Nemzetközi foci sport

Sorra maradnak el a meccsek viharveszély miatt Európában

Németországban, Angliában és Hollandiában is halasztanak.

Két topligás bajnokit is elhalasztottak vasárnap a várható viharos időjárás miatt. Erre azért volt szükség, mert a több országot érintő, Chiara nevű téli vihar jelentős esőt zúdított a Brit-szigetekre, és vasárnap Észak-Európa felé halad tovább. A becslések szerint a Chiara a legerősebb vihar a térségben 2013 óta, óránkénti 130 kilométeres széllökések is kísérhetik.

Először a német Bundesligában jelentették be, hogy elmaradt a 15.30-ra kiírt meccs a Mönchengladbach és a Köln csapatai között, majd az angol Premier League-ben döntöttek úgy, hogy nem rendezik meg az eredetileg 17.30-as kezdésre kiírt Manchester City–West Ham találkozót.

Hollandiában ugyanez a helyzet, ott mind a négy vasárnapi élvonalbeli bajnokit (Utrecht–Ajax, Sparta Rotterdam–Den Haag, AZ–Feyenoord, Emmen–Twente) elhalasztották.

Kiemelt kép: BEN STANSALL / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!