Nemzetközi foci sport

Megszerezte első gólját a belgáknál Eppel Márton

Már a harmadik percben eredményes volt a Cercle Bruges magyar válogatottja.

A negyedik bajnokiján lépett pályára Eppel Márton új csapatában, a belga élvonalban sereghajtó Cercle Bruges-ben. Ez volt az első, amit végig is játszott, és az első, amin gólt szerzett a magyar válogatott támadó.

A korábbi magyar kapitány, Bernd Storck együttese december 21. után nyert ismét, ezúttal a KV Mechelent múlták felül 3-2-re.

Eppel már a 3. percben eredményes volt, egy beadást fejelt közelről a hálóba. Csapata továbbra is az utolsó helyen áll, hat pont a hátránya a Waasland-Beveren mögött.

Kiemelt kép: Twitter/Cercle Brugge

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!