Nemzetközi foci sport

Parádés góllal mutatkozott be Gerrard igazolása

A 21 éves román középpályás a Rangers bajnoki címről szőtt álmait tartotta életben.

Steven Gerrard téli szerzeménye, Ianis Hagi szenzációs kapáslövéssel tette le a névjegyét a skót Glasgow Rangersben. A román támadó középpályás a Hibernian elleni bajnoki mérkőzés 84. percében lőtte be a mindent eldöntő gólt. Ianis Hagi a gólt édesapjának – az egykori román válogatott játékosnak – Gheorghe Haginak ajánlotta születésnapja alkalmából.

A Rangers 2–1-re legyőzte a Hiberniant, így továbbra is üldözi a tabella élén álló Celticet. Gerrardék egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak riválisuknál, jelenleg hét pont a különbség a két rivális közt.

A fiatal titán találata

Kiemelt kép: spfl.co.uk

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!