Nemzetközi foci sport

Mindenki Haalandról beszél, de nézd meg, mekkora gólt lőtt a Dortmund 17 éves focistája!

Hiába szerzett újabb gólt a Borussia Dortmundban a télen igazolt norvég csatár, Erling Haaland, aki negyedik meccsén nyolcadszor volt eredményes, csapata búcsúzott a német kupától, miután 3-2-re kikapott a Werder Bremen ellen.

Haaland megint gólt lőtt, de a kupából kiesett a Dortmund
A norvég csodagyerek megint csere volt, megint beállt, megint gólt lőtt. De a Werder örülhetett.

Haaland 19 éves, de van egy nála is fiatalabb tehetsége a Dortmundnak, az amerikai Giovanni Reyna mindössze 17, de a Werder ellen egy gyönyörű góllal már letette a névjegyét.

17 évesen és 83 naposan Reyna lett a német kupa történetének legfiatalabb gólszerzője, így büszke lehet rá édesapja, Claudio, aki szintén futballozott, 112-szer szerepelt az amerikai válogatottban, Európában pedig megfordult a Leverkusenben, a Wolfsburgban, a Rangersben, a Sunderlandben és a Manchester Cityben.

Giovanni a nevét egyébként az apja korábbi csapattársa, a holland Giovanni van Bronckhorst után kapta, úgyhogy ennyi focis kapcsolódás után nem csoda, hogy a kis Reyna is ezt a sportágat választotta.

Kiemelt kép: DAVID HECKER / DPA / dpa Picture-Alliance

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!