Nemzetközi foci sport

Azt mondták, elcsalták a meccset a Juvénak, megbüntették őket

A játékvezető sértegetése miatt a Fiorentina vezetőségének három tagját is megbüntette az olasz labdarúgóliga fegyelmi bizottsága kedden.

  • Giancarlo Antognoninak 25 ezer eurót kell fizetnie, mert a címvédő és listavezető Juventus ellen 3-0-ra elveszített vasárnapi mérkőzés után rendkívül sértő kifejezéseket kiabált a bíró felé.
  • Daniele Pradét 20 ezer euróra büntették fenyegető és agresszív magatartásért,
  • Giuseppe Barone pedig 10 ezer eurós büntetést kapott, amiért sértő kifejezésekkel illette a bírót az öltözőfolyosón.

A torinói meccsen Fabrizio Pasqua játékvezető két büntetőt ítélt a hazaiak javára, Cristiano Ronaldo mindkettőt gólra váltotta.

A találkozót követően a Fiorentina milliárdos tulajdonosa, Rocco Commisso élesen kritizálta a bírót, a Juventus alelnöke, Pavel Nedved viszont fárasztónak nevezte, hogy az emberek rendszerint mentségeket keresnek vereség esetén.

Kiemelt kép: TF-Images/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!