Nemzetközi foci sport

Dráma a legvégén, kiesett a Valencia a Spanyol Kupából

A Granada az utolsó percben értékesített egy tizenegyest.

Egy utolsó utáni pillanatban szerzett góllal búcsúztatta a Granada a Valenciát a Spanyol Kupa negyeddöntőjében. A házigazda 2-1-es győzelemmel jutott az elődöntőbe.

Roberto Soldado már a harmadik percben vezetést szerzett a Granadának, de Rodrigo még az első félidő hajrájában egyenlített. A meccset végül egy tizenegyes döntötte el, amit Soldado a 94. percben értékesített.

Elsőként így a Granada jutott a sorozat elődöntőjébe.

Kiemelt kép: Jorge Guerrero/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!