Nemzetközi foci sport

Visszaállt a világ rendje a lengyeleknél, újra Lewandowski a legjobb

Nyolcadik alkalommal választották Robert Lewandowskit, a Bayern München csatárát az év legjobb labdarúgójának Lengyelországban. A támadót vasárnap este tüntették ki ismét, miután az élen végzett a Pilka Nozna magazin szavazásán.

A 31 éves játékos 2011 és 2017 között hétszer nyerte meg a voksolást, tavaly a kapus Lukasz Fabianski kapta díjat.

Az elismerések nemcsak megmutatják, hogy a munka kifizetődik, hanem arra sarkallnak, hogy még keményebben dolgozzak. Minden támogatómnak köszönöm, miattatok vagyok erősebb!

– írta az Instagramon Lewandowski, aki 2019-ben 48 tétmeccsen 48 gólt szerzett a Bayern színeiben, és a Bundesliga gólkirálya lett.

Kiemelt kép: firo / Sebastian El-Saqqa / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!