Nemzetközi foci sport

Megtaposták a magyar focista térdét a görög rangadón

A Panathinaikosz vasárnap Nagy Dominikkal soraiban verte 2-0-ra a címvédő PAOK csapatát a görög bajnokság 22. fordulójában. A mindig pikáns párosítás 39. percében pont a magyar támadó került középpontba, de nem úgy, ahogy szeretnénk: Dimitrisz Jannulisz csúnyán Nagy térdére taposott.

Szerencsére Nagy Dominik megúszta sérülés nélkül az esetet, így végigjátszotta a mérkőzést, de a görög lapok szerint komoly mulasztás történt. A görög bajnokságban van ugyanis videobíró, így az in.gr és a sdna.gr is joggal teszi föl a kérdést, miért nem adtak a VAR segítségével piros lapot a PAOK játékosának.

A Szuperligát jelenleg az Olympiakosz vezeti a PAOK előtt, a Panathinaikosz pedig negyedik helyen áll az AEK Athén mögött négy fordulóval az alapszakasz vége előtt. Nagy négy meccsen játszott, mióta a görögökhöz szerződött, de csak először játszott végig 90 percet.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!