Nemzetközi foci sport

Magyar kapus edzett Cristiano Ronaldóékkal

A 16 éves Senkó Zsombor először kapott lehetőséget a Juventus felnőtt csapatánál.

Senkó Zsombor 2019. március 28-án igazolt a Haladásból a Juventus U17-es csapatába. A fiataloknál nyújtott teljesítményét azzal jutalmazták, hogy életében először a nagyokkal edzhetett együtt szombaton – jelezte az M4 Sport.

Az fiatal kapus pályafutásában hatalmas megtiszteltetés, aprócska, de annál fontosabb lépés, hogy a torinói klubnál olyan elégedettek vele, hogy megadták neki ezt a lehetőséget.

Az esetről a Senkó Zsomborral foglalkozó menedzseriroda, az EM Sports Consulting számolt be Facebook-oldalán.

Kiemelt kép: EM Sport Consulting Facebook

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!