Nemzetközi foci sport

A VAR-káosz után összeomlott a Manchester City

Bergwijn gólt lőtt az első PL-mérkőzésén.

22 pont.

Huszonöt forduló után ennyi választja el egymástól a Premier League első (Liverpool) és második helyezettjét. Ironikusan azt is írhatnánk, vasárnap este bajnokot avatott a Tottenham, amely 2–0-s csapást mért a Manchester Cityre.

Az első félidő VAR-káoszát már megmutattuk, a folytatásban jöttek a gólok is, méghozzá hazai oldalon. A 63. percben (nem sokkal Olekszandr Zincsenko kiállítása után) a néhány napja igazolt holland Steven Bergwijn lőtt mesteri találatot, majd Szon Hung Min adta meg a kegyelemdöfést. A City csatársora egyszerre volt szerencsétlen és balszerencsés, így a szerdai kupameccs (Manchester United) után a héten másodszor maradt gólképtelen.

Kiemelt kép: Catherine Ivill/Getty Images

Angol bajnokság, 25. forduló

Burnley–Arsenal 0–0

Tottenham–Manchester City 2–0 (0–0)

Szép góllal debütált az ifjú holland

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!