Nemzetközi foci sport

PSG: Di Maria átemelős gólja volt a meccs egyik legszebb jelenete

A 17. perctől emberhátrányban játszott a Montpellier.

Szokásához hűen gálameccset rendezett a francia bajnokságban a PSG. Ezúttal a Montpellier futott bele a késbe. Már az első félidőben hármat rúgtak hazaiak, igaz a 17. perctől emberelőnyben játszottak, mert a játékvezető kiállította vendégek kapusát, Dimitry Bertaudot.

Az első negyvenöt perc legszebb gólját Angel di Maria szerezte, az argentin átemelős megoldása hibátlanra sikerült.

A második félidőben Kylian Mbappé növelte tovább az előnyt. Az ő találata sem sokkal maradt le a gólszépségversenyben. A PSG azonban ekkor sem állt le. A végeredményt Kurzawa állította be. A párizsiak 5-0-ra nyerték a bajnokit.

Mbappé gólja:

Kiemelt fotó: FRANCK FIFE / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!