Nemzetközi foci sport

Szalah lehet a tokiói olimpia sztárja

Nagy kérdés mit szól ehhez Jürgen Klopp, aki többször szót emelt a játékosok túlterheltsége miatt.

Shawky Gharib az egyiptomi U23-as válogatott vezetője szeretné a jelenlegi legismertebb honfitársát az olimpiai csapatba csábítani. A szakember nagyon szeretné, hogy Mo Szalah ott legyen Tokióban, de a részvétel a játékos döntésétől függ.

El kell küldenünk előzetesen egy 50 fős játékoslistát, és Szalah lesz az első a listán. a döntés az ő kezében van,de tudjuk, hogy vannak más tényezők, amelyek befolyásolhatják döntését. Az olimpiai labdarúgó-tornát július 23-tól augusztus 8-ig tartják, ugyanakkor a Liverpool ekkor már készül az új szezonra

– idézi a szakembert az M4 Sport.

A szabályok szerint az olimpián szereplő labdarúgó-válogatott többségének 23 éves kor alatt kell lennie, de három túlkoros játékos szerepelhet az együttesben.

Kiemelt fotó: Oli SCARFF / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!