Nemzetközi foci sport

Bejelentette új csatárát az Atlético Madrid

A Cavani-üzlet meghiúsult, Carrasco tér vissza.

A spanyol sajtó már délelőtt tényként írta, Yannick Carrasco visszatér az Atlético Madridba. Diego Simeone B-terve, már orvosi vizsgálatokon is részt vett, kora délután pedig hivatalosan is bejelentették érkezését.

Carrasco két éve távozott Spanyolországból, és igazolt a kínai Talien Jifangba. A belga szélső, 2015 és 2018 között  volt az Atlético Madrid játékosa, 81 LaLiga mérkőzésen, 17 gólt lőtt. Korábban a Monaco együttesében szerepelt.

A belga visszatérésére azért kerülhet sor, mert a PSG nem fogadta el azt az ajánlatot, amit a madridiak tettek Edinson Cavaniért.

Kiemelt fotó: STR / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!