Nemzetközi foci sport

Rodrigo megérkezett Barcelonába, ám jöhet még egy nagy csavar

Bruno Fernandes is felbukkant a színen.

Jo Nesbø, a norvég krimikirály sem alakíthatná izgalmasabban a téli igazolási hajrá forgatókönyvét. A katalán lapok szenzációként közlik, hogy kedden Barcelonába érkezett Rodrigo Moreno, a Valencia csatára, aki a hosszú időre kidőlő Luis Suárezt hivatott pótolni.

Igen ám, de a 28 esztendős futballista egyelőre nem Barcához, hanem térdspecialistához érkezett, természetesen a klubja tudtával és beleegyezésével. Rodrigo mindazonáltal csapatot válthat, méghozzá egy új szereplő, Bruno Fernandes felbukkanásával. A Sporting portugál csillagáért hetek óta versenyt fut a Manchester United, ám a legfrissebb hírek szerint a Barca lehet a nyertes.

A Marca és az As úgy tudja, az FC Barcelona napokon belül szerződést köt Fernandessel, hogy aztán az évad végéig kölcsönadja a Valenciának. Ez a mozgás állítólag eldönti Rodrigo sorsát, akiről így könnyebben mondanak le a „denevéresek”.

Kiemelt kép: JOSE MIGUEL FERNANDEZ / NURPHOTO

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!