Nemzetközi foci sport

Órákon belül bejelentheti új igazolását az Arsenal

Pablo Mari Brazíliából tér vissza a Premier League-be.

A The Daily Mail azt állítja, rövidesen bejelenti a Flamengo középhátvédjének érkezését az Arsenal. Pablo Mari kölcsönbe érkezik az ágyúsokhoz, akik a későbbiekben tízmillió euróért megvásárolhatják.

A 26 éves spanyol játékos korábban a NAC Breda és a Manchester City játékosa is volt, nyáron igazolt Brazíliába, ahol 22 bajnokin szerzett két gólt, de pályára lépett 6 Libertadores-kupa meccsen is. Kulcszserepe volt a trófea elhódításában.

Az angliai sajtó azt írja, a játékos már Londonban van orvosi vizsgálaton.

Kiemelt fotó: Thiago Ribeiro / AGIF

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!