Nemzetközi foci sport

Tovább folytatja az angliai bevásárlást az Inter

Ezúttal a Chelsea támadója érkezhet.

A Manchester Unitedtől megszerzett Ashley Young és a Chelsea-től kölcsönvett Victor Moses után újra a Premier League-ből igazolhat az olasz bajnoki második helyen álló Internazionale.

A Goal.com szerint ugyanis Olivier Giroud egyességre jutott az Interrel a személyes kérdésekben, a La Gazzetta dello Sport értesülései szerint pedig 5, bónuszokkal 6,5 millió euróért távozhat a londoniaktól.

Az éves fizetése 4 millió euró lehet, a bemutatására pedig a jövő hét elején kerülhet sor. Úgy tűnik tehát, hogy az Inter francia támadóval folytatja az angliai bevásárlást.

Giroud azután vált létszámfelettivé Londonban, hogy Tammy Abraham és Michy Batshuayi is elé került a csatárrangsorban.

Lecsaphat a Barca az Inter kiszemeltjére
A LaLiga gigásza is érdeklődik Eriksen iránt.

Kiemelt kép: Ben STANSALL / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!