Nemzetközi foci

Csúcsmeccseken tér vissza Eden Hazard a Real Madridba

Az Atlético és a Manchester City ellen a tervek szerint már rendben lesz a belga.

Már csütörtökön pozitív hírek jöttek a Real Madrid edzőközpontjából: 58 nap után Eden Hazard újra labdás gyakorlatokat végzett. Ugyan még külön dolgozott a többiektől, Hazard optimista a visszatérését illetően, elmondása szerint sokkal jobban érzi magát – írja a penamadridista.hu.

Nagy lökést adhat a belgának, hogy két hónap után ismét labdához érhetett. Még november 26-án, a PSG elleni Bajnokok Ligája-találkozón sérült meg a bokája, miután Thomas Meunier lerúgta. Hazard és a klub orvosi stábja az elmúlt 58 napban megállás nélkül azon dolgoztak, hogy a játékos megfelelő fizikai állapotban maradjon.

Spanyol Kupa: ellenfelet kapott a Real Madrid és a Barcelona
A Valencia következik a Cultural Leonesa számára.

A belga szorgalomból extra órákat is töltött a valdebebasi edzőteremben, hogy fittségét minél gyorsabban visszanyerje. Egyelőre labdás gyakorlatokkal folytatja a munkát, de hamarosan újra a többiekkel edz.

A tervek szerint február 1-én, az Atlético Madrid elleni derbin legalább 10 percet a pályán szeretne tölteni. A cél, hogy a Manchester City elleni BL-meccsre, február 26-ra újra a legjobb formájában legyen.

Kiemelt kép: JAVIER SORIANO / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik