Nemzetközi foci sport

Tervezőasztalon készült a Bilbao szögletkombinációja

Barcelonában szerzett vezetést Villalibre.

Tanári góllal lepte meg az Espanyolt az Athletic Bilbao. A spanyol élvonal első szombati mérkőzésének 12. percében szöglet után húzott fantasztikus kombinációt a baszk együttes, a bepassz, majd a visszapassz után Iker Muniain tálalt Asier Villalibre elé, aki a kapuba lőtte a labdát.

A második félidőben a Benficából érkező Raul De Tomas egyenlített. A döntetlen a legkevésbé sem meglepő a Bilbao esetében, zsinórban az ötödik bajnokiján szerzett egy pontot a csapat.

Spanyol bajnokság, 21. forduló

Espanyol–Athletic Bilbao 1–1 (0–1)

16.00: Valencia–Barcelona (tv: Spíler2)

18.30: Alavés–Villarreal (Spíler2)

21.00: Sevilla–Granada (Spíler2)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!