Nemzetközi foci sport

Az Inter hétfőre várja Christian Eriksent

Tényként írja az olasz sajtó.

Noha pénteken felvetődött olyan forgatókönyv is, hogy az FC Barcelona kiütné a nyeregből, a jelek szerint mégis az Inter nyeri a Christian Eriksenért folytatott versenyt. Ha hihetünk a tekintélyes La Gazzetta dello Sportnak, a dán válogatott középpályás a téli igazolási időszak finisében befut az olasz topcsapathoz.

A 27 esztendős, 95-szörös válogatott Eriksent összeboronálták a Real Madriddal és a Barcával is, ám az olasz sajtó biztosra veszi, a szombati, Southampton elleni FA-kupa-meccs után Milánó felé veszi az irányt. Úgy tudni, az Inter – amely az elmúlt napokban Ashley Youngot és Victor Mosest is megszerezte – húszmillió eurót fizet a legnevesebb dán futballistáért.

Kiemelt kép: ADRIAN DENNIS / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!