Nemzetközi foci sport

Kellemetlen kupameccsre kellemetlen sérülés a Barcánál

Neto kidőlt.

Az FC Barcelona hivatalos csatornáin jelentette be: megsérült az együttes második számú kapusa, Neto. A hálóőr védte a csapat kapuját a harmadosztályú Ibiza elleni, kínkeserves győzelmet hozó meccsen – a második félidőben rosszul ért földet, akkor sérült meg.

A kapus bal bokája kificamodott, csütörtökön vártak rá további vizsgálatok.

A klub jelezte, egyelőre nem tudni, mikor térhet vissza a sérült brazil, az azonban biztos, hogy a szombati, Valencia elleni bajnokin nem kap helyet a keretben.

Kiemelt kép: Giuseppe Maffia/NurPhoto/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!