Nemzetközi foci sport

Dzsudzsákékat elverték, az edzőmeccseken viszont jól ment a légiósainknak

Csütörtökön is pályára léptek a külföldön játszó magyarok.

A Dzsudzsák Balázst végig a pályán tudó al-Ittihad Kalba 2-0-ra kikapott az al-Vaszl vendégeként az Emírségek élvonalának 13. fordulójában. A magyar válogatott csapatkapitányának klubja 13 ponttal a tizedik a bajnokságban.

A Tajti Mátyással felálló Zaglebie Lubin a román Craiovát verte 3-0-ra felkészülési mérkőzésen. A Kádár Tamást az első félidőben foglalkoztató Dinamo Kijev 4-0-ra nyert a macedón Vardar ellen, szintén edzőmeccsen – az ukrán csapat már a 29. percben 3-0-ra vezetett. Felkészülési meccsen kapott lehetőséget Kleinheisler László is: az NK Osijek a Lokomotiv Moszkvát verte 2-0-ra.

Korhut Mihály győztes csapat tagja volt: 1-0-ra verte az Arisz a Xanthit a görög élvonal 20. fordulójában.

Kiemelt kép: Ittihad Kalba Twitter

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!