Nemzetközi foci sport

Isco a Premier League-csapat célkeresztjében

Sok izgalmat tartogathat még a januári átigazolási szezon.

Az El Desmarque információi szerint a Liverpool arra készül, hogy ajánlatot tegyen a Real Madridnak, mert Jürgen Klopp szeretné a csapatában tudni a királyiak középpályását, Iscót.

Iscóval kapcsolatban időnként felröppenek átigazolási pletykák, mert a játékos kevesli a Madridban neki szánt szerepet. Ebben a szezonban mindössze 11 bajnokin jutott szóhoz, 520 percet volt a pályán. Korábban a Chelsea és a Tottenham is a lehetséges kérők között szerepelt.

A portál azt állítja, Jürgen Klopp nagy csodálója a játékosnak, és úgy véli, tökéletesen beleillene abba a játékrendszerbe, amit a Liverpoollal játszani akar.

Sajtóhírek szerint a Real Madrid hetvenmillió eurót kér a labdarúgóért.

Kiemelt fotó: GIUSEPPE CACACE / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!