Nemzetközi foci sport

A Köln edzője a csapatbusszal állítaná meg Haalandot

De lehet, kell még neki két másik jármű is.

Péntek este az 1. FC Köln lesz a Borussia Dortmund vendége a német Bundesliga 19. fordulójának nyitómeccsén. Kilenc hely van a csapatok között a tabellán – a Dortmund 33 egységgel a negyedik, a Köln 20 ponttal a tizenharmadik. A hazaiak a meccs esélyesei, bár a vendégek sincsenek rossz formában: legutóbbi négy bajnokijukat megnyerték.

A hazaiak csodafegyvere azonban bevetésre kész, a legutóbbi fordulóban csereként mesterhármassal debütáló Erling Haaland akár már kezdőként is lehetőséget kaphat – ezt tudja a Köln mestere, Markus Gisdol is.

Elég nagy csapatbuszunk van, beállunk elé azzal. Talán elég lesz leparkolni a büntetőterületen belülre. Vagy lehet, három busz is kelleni fog

– válaszolta a kölni vezetőedző a meccset megelőző sajtótájékoztatón arra a kérdésre, hogy miként tudják majd semlegesíteni a norvég csodagyereket.

Kiemelt kép: dpa/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!