Nemzetközi foci sport

Tévez visszatér a Manchester Unitedbe?

Állítólag kölcsönben hoznák, ő pótolhatja a sérült Rashfordot.

A Tuttosport adta hírül, hogy visszatérhet a Manchester Unitedhez Carlos Tévez, a klub korábbi támadója. A 35 éves csatár azt követően került képbe korábbi munkáltatójánál, hogy sérülés miatt hosszabb időre kidőlt – körülbelül hat hét – a szintén a támadósorban bevethető Marcus Rashford.

Beszámolók szerint a United olcsón megúszhatná az üzletet, ugyanis az argentin játékosnak már csak nyárig van szerződése a Boca Juniorsszal, így jelenlegi klubja is könnyebben elengedné.

Tévez nem lenne ismeretlen a manchesteri szurkolóknak, azonban aligha kapna mindenkitől szíves fogadtatást: 2007 és 2009 között erősítette a Unitedet, majd a városi rivális Cityhez írt alá, a következő négy évet ott töltötte, majd az olasz Juventushoz távozott. Azóta megfordult Kínában is, 2018-tól pedig ismét a Boca Juniorst erősíti.

Kiemelt kép: Alfredo Luna/Telam/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!