Nemzetközi foci

Tahón viselkedett, de elnézést kért a francia válogatott védő

Elbukta a portugál Ligakupa elődöntőjét a Sporting, amely Paulinho 90. percben szerzett góljával végül 2-1-es vereséget szenvedett a Sporting Braga otthonában.

A meccs végén parázs jelenetek játszódtak le, a vendégek francia válogatott védője, Jérémy Mathieu durván megrúgta Ricardo Esgaiót, amiért azonnal piros lapot kapott. Aztán még vissza is szólt a játékvezetőnek, meg a bragai játékosoknak, mire a felek egymásnak estek az egyik kispad előtt.

Nuno Miguel Serrano Almeida játékvezetőnek volt dolga, a hazaiaktól a cserekapus Eduardo, a vendégektől Yannick Bolasie, illetve a pályára nem lépő Eduardo Henrique is piros lapot kapott.

Az eset azonban még mindig nem ért véget, a pozitív végkifejletről már Rúben Amorim, a hazaiak edzője számolt be a meccset követő sajtótájékoztatón.

A történtek ellenére szeretném kiemelni Mathieu hozzáállását, aki bement az öltözőnkbe, és a csapat előtt bocsánatot kért Esgaiótól a történtekért. A pályán mindannyian idegesek vagyunk, de egy nagyszerű gesztus volt részéről

– mondta.

Olvasói sztorik