Nemzetközi foci sport

Nem biztos, hogy jut melegvíz a Real Madrid sztárjainak

Életük meccsére készülnek a Salamanca futballistái.

Semmit nem állítunk azzal, ha azt mondjuk, szakadéknyi a különbség a Spanyol Kupában összecsapó Unionistas de Salamanca és a Real Madrid lehetőségei közt. A harmadosztály 16. helyén szerénykedő kiscsapat szerda este (21.00, tv: Sport2) fogadja a világ egyik legjobb alakulatát, a továbbjutás egy meccsen dől el.

Mindent elmond a házigazda körülményeiről, hogy a Real ezúttal 2880 szurkolót befogadni képes stadionban (Estadio Las Pistas del Helmantico) szerepel, ahol – a csapatkapitány, Piojo állítása szerint – olykor elfogy a melegvíz.

Húsz percig folyik melegvíz, és negyvenen vagyunk, vagyis azok, akik utoljára kerülnek a zuhany alá, egészen biztosan hideg vízben tusolnak. Bízom benne, hogy a lecserélt játékosok nem jönnek be hamarabb zuhanyozni, mert akkor mindannyian pórul járunk

– magyarázta a harmincéves csatár.

A kiemelt képen Luka Modric. Fotó: JUANCARLOS JUAN CARLOS ROJAS / JUAN CARLOS ROJAS / DPA PICTURE-ALLIANCE

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!