Nemzetközi foci

Bitang nagy gól küldte padlóra a Manchester Unitedet

Ha van mérkőzés, amikor semmi sem akar összejönni, az a Burnley elleni volt a Manchester United számára, amit 2-0-ra veszített el Ole Gunnar Solskjaer csapata, így a forduló egyik legnagyobb vesztese.

Solskjaer nem elég jó, 90 éve nem volt ilyen mélyen a Manchester United
A számok alapján semmit sem javult irányításával a klub, amely szeretne újra bajnoki címért küzdeni. A norvég edzővel úgy fest, soha nem fog.

A United tett azért, hogy vezetéshez jusson, a helyzeteit azonban nem tudta kihasználni. Nem úgy a kiesés ellen menekülő Burnley, amely egy szabadrúgás után vezetést szerzett a 39. percben. A második félidő elején duplázta meg előnyét a vendégcsapat, Rodriguez jó labdaátvétellel hozta helyzetbe magát, majd kilőtte a felső sarkot.

Érződött, hogy ez a találat el is dönthette a meccset, mert hiába nyomott a United többnyire, valami, vagy valaki (a legeredményesebb játékos, Rashford sérült) hiányzott a hazaiak játékából. Végül a szépítés sem jött össze, újabb kellemetlen estén van túl a csapat.

A Burnley pedig 1962 után tudott ismét az Old Traffordon nyerni.

A vereség azért is fájhat a Manchesternek, mert a Tottenham Hotspur nyerni tudott 2-1-re az utolsó Norwich ellen és pontszámban utolérte a Unitedet – a Spurs kapujában három és fél hónap után állt újra Hugo Lloris, aki október 5-én könyöksérülést szenvedett. Közben a BL-helyek is távolodnak: a Chelsea az Arsenal ellen szerzett pontot, míg a harmadik Leicester 4-1-gyel küldte haza a West Hamet.

Premier League, 24. forduló

Manchester Unted-Burnley 0-2 (0-1)
Tottenham Hotspur-Norwich City 2-1 (1-0)
Leicester City-West Ham United 4-1 (2-0)

Olvasói sztorik